| 1. | Úvod | |
| 2. | Aminokyseliny (struktura, rozdělení, základní reakce) | PDF: 1 (0.1 MB) | 6 (0.2 MB) |
| 3. | Aminokyseliny (nábojové vlastnosti, isoelektrický bod) | |
| 4. | Aminokyseliny (titrační křivky, aminokyseliny jako pufry) | PDF: 1 (0.1 MB) | 6 (0.1 MB) |
| 5. | Chromatografie | PDF: 1 (0.3 MB) | 6 (0.1 MB) |
| 6. | Elektroforesa | PDF: 1 (0.8 MB) | 6 (0.2 MB) |
| 7. | Imunochemické metody | PDF: 1 (0.2 MB) | 6 (0.1 MB) |
| 8. | Určování koncentrace bílkovin | PDF: 1 (0.1 MB) |
| 9. | Určování primární struktury bílkovin | PDF: 1 (0.4 MB) | 6 (0.4 MB) |
| 10. | Enzymy (základní vlastnosti, rozdělení do tříd) | PDF: 1 (2.0 MB) | 6 (0.8 MB) |
| 11. | Enzymy (rozdělení do tříd, procvičení) | |
| 12. | Enzymová kinetika, inhibice | |
| 13. | Enzymová kinetika, inhibice (příklady) | |
| 14. | Závěrečný test | |