Prof. Dr. Ing. Jan Poustka B-138, tel.: +420 220 443 218 e-mail: Jan.Poustka@vscht.cz |
Přehled
předpokládaných znalostí z předchozího studia!
An overview of the necessary basic knowledge!
Bakalářský studijní program (Bc.)
Laboratoř analýzy potravin a
přírodních produktů: Výuka úlohy ‘ATR-FTIR‘; Studentské hodnocení LAPPP od r. 2011
Analytické metody ve forenzní
analýze: Informace; přednášky
Magisterský studijní program (Ing.) / MSc
Speciální analýza potravin: Informace; přednášky
Izolační a separační metody: Informace; přednášky
Special Food
Analysis: Lectures
Isolation and
Separation Methods: Lectures
Doktorský studijní program (Ph.D.) /
PhD
Vývoj a optimalizace postupů v
analytické laboratoři
Speciální analýza potravin a
přírodních produktů
Moderní trendy v izolačních a
separačních metodách
Development and
Optimisation of Procedures in Analytical Laboratory
Special Analysis
of Food and Natural Products
Recent Trends in
Isolation and Separation Methods
Uvedené materiály byly
vytvořeny s pomocí dostupné literatury včetně internetových zdrojů a slouží
výhradně k výukovým účelům.