1. | Úvod | |
2. | Aminokyseliny (struktura, rozdělení, základní reakce) | PDF: 1 (0.1 MB) | 6 (0.2 MB) |
3. | Aminokyseliny (nábojové vlastnosti, isoelektrický bod) | |
4. | Aminokyseliny (titrační křivky, aminokyseliny jako pufry) | PDF: 1 (0.1 MB) | 6 (0.1 MB) |
5. | Chromatografie | PDF: 1 (0.3 MB) | 6 (0.1 MB) |
6. | Elektroforesa | PDF: 1 (0.8 MB) | 6 (0.2 MB) |
7. | Imunochemické metody | PDF: 1 (0.2 MB) | 6 (0.1 MB) |
8. | Určování koncentrace bílkovin | PDF: 1 (0.1 MB) |
9. | Určování primární struktury bílkovin | PDF: 1 (0.4 MB) | 6 (0.4 MB) |
10. | Enzymy (základní vlastnosti, rozdělení do tříd) | PDF: 1 (2.0 MB) | 6 (0.8 MB) |
11. | Enzymy (rozdělení do tříd, procvičení) | |
12. | Enzymová kinetika, inhibice | |
13. | Enzymová kinetika, inhibice (příklady) | |
14. | Závěrečný test | |